avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate ailina

Activitate ailina

Problema este ca fara aceste doua luni de preaviz nu am 12 luni lucrate la firma de la care am plecat in CCC, iar firma de dinainte a intrat in faliment (nici nu mai exista)si nu si-a mai platit cotizatiile pe ultimele luni, eu intre aceste doua firme nu am intrerupere de activitate.
Perioada mea de preaviz a fost in luna octombrie 5 zile si noiembrie 15 zile asta inseamna ca cele doua luni de preaviz nu se trec in anexa 14 pentru ca nu sunt complete?
Va multumesc pentru raspunsuri
Buna seara,
Am si eu 3 intrebari referitoare la indemnizatia de somaj.
1.Daca nu am o luna lucrata complet, (sa zicem 5 zile lucrate din aceea luna) se ia in calcul acea luna pentru somaj sau nu?
2.Perioada de preaviz se completeaza in anexa 14 pentru somaj?
3.Daca angajatorul nu si-a platit contributia pentru somaj (este vorba de acum 3 ani eu fiind pana acum in concediu crestere copil pana la varsta de 2 ani) pot eu achita aceasta contributie in numeme angajatorului doar pentru persoana mea pentru a nu pierde somajul?
Va multumesc
Răspuns la discuția mostenire
unde ma pot interese daca parintele a facut asa ceva? la cadastru?
Răspuns la discuția mostenire
bunurile sunt dobandite in timpul casatoriei dar fara ca sotia sa apara in nici unul din acte
Discuție mostenire
as vrea sa stiu daca este posibil ca un parinte care are toate bunurile pe numele sau iar sotia decedata, poate face acte de vanzare-cumparare, donatie sau oricare altul unuia dintre copii fara ca celalalt copil sa stie cel putin