avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate stancuaurica

Activitate stancuaurica

va multumesc din suflet pt sfat are un salar dar este angajat pe perioada determinata pana la jumatatea lunii decembrie .Mai am o rugaminte daca se poate sa-mi spune-ti in momentul care depun actele pt ordinul de restrictie este deajuns o declaratie a mea sau trebuie sa solicit si de la politie o hartie precum am fost amenintata si agresata de catre acesta?
am obtinut mandat de evacacuare prin instanta a ramas definitiva si irevevocabila imi puteti spune cum se poate pune in aplicare in afara de un executor intrucat acesta costa foarte mult si eu am un salar de 300 ron si o minora de intretinut care este din alta relatie.Am uitat sa precizez faptul ca mandatul de evacuare este pt concubinul cu care traiesc care imi face viata un calvar, am depus nenumarate plangari la politie dar mi se spune sa ma adresez executorului casa unde locuim este a mea mostenire in urma decesului mamei.VA ROG UNDE MA POT ADRESA SA SCAP DE ACEST CALVAR tot timpul ma ameninta ca imi da foc casei daca il scot sa raman boschetara pe drumuri in seara asta am chemat politia era cu bidonul de benzina in mana
Răspuns la discuția Revizuirea
este vorba de un dosar din 2012 in care fratele meu a decedat in urma unui accident de masina si mi sau acordat niste daune morale simbolice am cerut revizuirea intrucat in urma decesului fratelui am piedut-o si pe mama in accelasi an din cauza suparari cred ca am depus la vreo 3 luni aproximativ cererea mentionez ca soferul nu avea nici un fel de asigurare la masina si in momentul accidentului era baut si a mai fugit si de la locul accidentului ce sanse de castig am?
Discuție Revizuirea
in cat timp se depune actele pt o revizuire a unei hotarari ramase definitive si ma mai intereseaza daca voi fi si eu citata ?cat timp dureaza de la depunerea actelor pt revizuire ,procesul daca este proces?