avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate alina102

Activitate alina102

Răspuns la discuția Acte prenatal
si banii pe concediu medical ii primesc de la angajator? eu am o problema sunt angajata deabia din septembrie si nu stiu daca angajatorul meu este de acord sa intru in prenatal.precizez ca sunt deja in luna a 6a de sarcina
Discuție Acte prenatal
Buna ziua.as vrea sa imi spuneti si mie va rog ce acte sunt necesare pentru a intra in prenatal si cum se procedeaza? daca prenatalul il primesc de la medicul de familie trebuie sa anunt angajatorul sau duc pur si simplu actele necesare angajatorului atunci cand pot intra in prenatal?
Răspuns la discuția Prenatal
am inteles.eu ma gandeam ca din moment ce intru eu in prenatal si postnatal este obligatoriu ca eu sa intru si in concediul pentru cresterea copilului si sa beneficiez de acel stimulent de insertie dar eu din pacate nu indeplinesc conditiile ci sotul meu .va multumesc mult mi-ati fost de mare ajutor
Răspuns la discuția Prenatal
doar in perioada ianuarie aprilie 2013 am muncit dar cu contract de 4 ore. dar pot beneficia eu de prenatal si postnatal si sotul meu de acel stimulent de insertie? multumesc
Discuție Prenatal
buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi naste este29 februarie 2013 .pot beneficia de concediu prenatal daca atunci cand m-am angajat eram deja insarcinata?