avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate ghenumarian

Activitate ghenumarian

Răspuns la discuția amenda rutiera
buna ziua ,va rog sa ma scuzati dar plangerea nu anuleaza procesul verbal daca a fost facuta in cele 48 de ore de la data procesului verbal?pana la solutionare...
Discuție amenda rutiera
am primit o amenda de circulatie si suspendarea permisului pe o luna(neacordare prioritate pietoni)am facut plangere la judecatorie, proces verbal incheiat la data de 12 11 2014 .La data de 14 11 2014 am facut plangerea si am primit certificatul de grefa .Nu am primit castig de cauza dar nu a venit hotararea definitiva si nu intentionez sa fac apel .Am fost sa platesc amenda dar m-i sa cerut sa platesc amenda intreaga (nu ma incadrez in cele 48 de ore? trebuie sa astept hotararea sau ce sa fac )sau doamna de la impozite si taxe nu cunoaste legea? multumesc!
Discuție Drum de acces
in continuarea unei strazi din com. jilava exista 150 de metri de strada neamenajata care a fost inclusa in proprietatea (cadastru)unui vecin .acest drum facea legatura cu proprietatea mea si a altor persoane.Primaria,nu vrea sa se implice aratand dreptul de proprietate inclusiv pe acest drum.Nu exista alta posibilitate (acces ,auto )decat pe acel drum.Are dreptul sa inchida acest drum, proprietarul?