avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera

am primit o amenda de circulatie si suspendarea permisului pe o luna(neacordare prioritate pietoni)am facut plangere la judecatorie, proces verbal incheiat la data de 12 11 2014 .La data de 14 11 2014 am facut plangerea si am primit certificatul de grefa .Nu am primit castig de cauza dar nu a venit hotararea definitiva si nu intentionez sa fac apel .Am fost sa platesc amenda dar m-i sa cerut sa platesc amenda intreaga (nu ma incadrez in cele 48 de ore? trebuie sa astept hotararea sau ce sa fac )sau doamna de la impozite si taxe nu cunoaste legea? multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghenumarian , utilizator 13:46, 27 Martie 2015
cele 48 de ore se aplica de la primirea pv.....daca ati ciontestat nu conteaza.....deci acum platiti amenda intreaga.
buna ziua ,va rog sa ma scuzati dar plangerea nu anuleaza procesul verbal daca a fost facuta in cele 48 de ore de la data procesului verbal?pana la solutionare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda contraventionala PO246087 PO246087 Speta pe scurt: am fost amendat contraventional si mi s-a suspendat dreptul de a conduce pentru neacordare de prioritate pieton (pe nedrept din punctul meu de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca nu am acordat prioritate mariciii mariciii am primit o amenda de circulatie ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni.am fost filmat cu aparatul radar .acea persoana de care zic ei ca ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul de conducere, vreau să fac contestaţie Bashquet Bashquet Bună, Acum două zile am comis-o. Respectiv nu am acordat prioritate pietonilor, aflaţi pe trecerea de pietoni marcată. Îmi asum vina, dar procesul ... (vezi toată discuția)