avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda pentru ca nu am acordat prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda pentru ca nu am acordat prioritate

am primit o amenda de circulatie ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni.am fost filmat cu aparatul radar .acea persoana de care zic ei ca trecea pe trecerea de pietoni de fapt tranversase la vreo 5 metri de trecerea de pietoni dar domni politai nu m au crezut .tin sa precizez ca masina politiei era la 150 de metri de locul unde zic ei ca nu am acordat prioritate de trecere.am castig de cauza la contestatie sau raman fara permis ca asa vor domni politai?
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 20:18, 18 Martie 2010
Deocamdată ei aşa spun şi ca atare ai rămas deja fără permis. Dacă ai timp bani nervi şi voinţă du-te la judecăştorie, fă contestaţie, ia certificat de grefă, recuperează-ţi permisul, studiază cu atenţie og 2/2002 şi pv-ul întocmit şi poate ai şanse să-i baţi în instanţă. Dacă nu ai toate astea sau nu vrei să te complici, rămâi puţin pieton. A, poţi plăti amenda la jumate în 48 de ore în ambele situaţii... De câştigi îţi iei banii înapoi de nu... fii fericit că n-ai plătit-o pe toată.
In termen de 15 zile de la comunicare ,contestati PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Achitati in termen de 48 ore 1/2 amenda si in contestatia formulata,daca obtineti anularea PV, solicitati dispunerea masurii restituirii amenzii achitate
Formulati contestatie impotriva procesului verbal in termen de 15 zile ,dar trebuie sa dovediti cu acte,martori,alte mijloace de proba afirmatiile dvs.
Plingerea contaventionala are efect suspensiv asadar se suspenda plata amenzii si se restituie permisul pana la finalizarea procesului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pentru suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni naepot naepot Mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni.Am mentionat in PV ca nu am observat persoana care se angajase pe trecere ... (vezi toată discuția)
Contestare pv politie suspendare permis auto brezan brezan Mi-a fost suspendat permisul auto pe 30 de zile si am primit o amenda de 4 puncte, respectiv 340 de lei( 170 de lei in 48 de ore) pentru \\" neacordare de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pentru neacordare prioritate la trecere de pietoni micutzuflav micutzuflav in data de 4 decembrie 2011, timisoara, in zona intersectie din calea sagului am fost oprit de un agent constatator si mi-a fost retinut permisul pt neacordare ... (vezi toată discuția)