avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de acces

in continuarea unei strazi din com. jilava exista 150 de metri de strada neamenajata care a fost inclusa in proprietatea (cadastru)unui vecin .acest drum facea legatura cu proprietatea mea si a altor persoane.Primaria,nu vrea sa se implice aratand dreptul de proprietate inclusiv pe acest drum.Nu exista alta posibilitate (acces ,auto )decat pe acel drum.Are dreptul sa inchida acest drum, proprietarul?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 14:50, 1 Noiembrie 2013
Nu. Dacă nu ajungeţi la o înţelegere, puteţi cere instanţei să instituie un drept de servitute de trecere pe acel teren al vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere valentinth valentinth Buna ziua, Cu aproximativ un an in urma am achizitionat un teren in bucuresti . Terenul are strada si numar de la primarie . Terenul facea parte din o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am casa la curte si am cedat la drumul de servitute ... Jydanul68 Jydanul68 Buna ziua,am casa la curte si am cedat la drumul de servitute 3 metri/25 metri lungime.Mentionez ca strada este privata, nu este data la stat sau ... (vezi toată discuția)
Nelamurire drum acces vampire666tc vampire666tc Buna ziua, am luat o bucata de teren care se invecineaza cu un drum.Vecinii pretind ca in titlul de proprietate din 1994 acest drum le apartine si ca acesta ... (vezi toată discuția)