avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am casa la curte si am cedat la drumul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am casa la curte si am cedat la drumul de servitute ...

Buna ziua,am casa la curte si am cedat la drumul de servitute 3 metri/25 metri lungime.Mentionez ca strada este privata, nu este data la stat sau dezvoltator.Un vecin a facut recent 2 duplexuri pe 37 metri lungime pe aceeasi strada cu 4 familii adica 8 masini .Doua familii parcheaza masinile in dreptul curtii mele ,ca ei au dreptul sa parcheze la mine in poarta nu la ei.Va rog sa mi spuneti ce drepturi am. Am inteles ca legea este in felul urmator ;'' Drum cu acces pietonal si auto dar nu cu stationare/oprire in dreptul proprietatii altui vecin.''Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
Jydanul68, utilizator

Alte discuții în legătură

La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Bobocosu Bobocosu Locuiesc in fundatura unui drum de servitute de 60 m lungime si 5 m latime.Un vecin , cu domiciliul pe strada principala,si-a facut o portiță de iesire pe ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe o straduta aflata in coproprietate AlexandraIoana09 AlexandraIoana09 Buna ziua, As avea nevoie de o edificare asupra unei probleme cu care ma confrunt de ceva vreme: locuiesc pe o straduta unde suntem 3 case cu drum de acces ... (vezi toată discuția)