avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate irina_maria1

Activitate irina_maria1

Buna ziua,

1)Dupa AG anuala a fost schimbat Comitetul Executiv, la prima sedinta Presedintele a anuntat ca el nu recunoaste ca membrii ai asociatiei decat membrii fondatori, restul trebuiau declarati la judecatorie, chiar daca au depus cerere de aderare nu poate fi luata in seama.
Convocarea pentru sedinta a fost facuta pentru membrii asociatiei, in acel moment nu avea problema cu recunoasterea calitatii de membru.
2) Poate decide AG demolari pentru o singura scara(adica pot vota alte scari ce bani va cheltui o scara?)
3) Unde se pot reclama actiunile presedintelui de a nu lua in seama firma aprobata de Comitetul Executiv si semneaza contract cu altcineva?
4) Daca s-a aprobat in CE ca o lucrare + proiect sa fie suportata din fondul de reparatii si este inregistrata la cheltuieli- este corect?
Primaria spune ca a facut verificari in iulie anul trecut si nu mai face pentru ca nu au gasit probleme. Cele semnalate sunt actiuni din lunile septembrie-ianuarie.
5) Daca exista cota indiviza calculata la nivel de bloc, reparatiile pe o scara se impart la cota indiviza pe scara?Lucrarea a afectat toate scarile dar s-au facut procese verbale pentru fiecare scara si cheltuielile s-au impartit dupa valoarea procesului verbal

Multumesc anticipat
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Presedintele asociatiei de Proprietari ne-a strans in sedinte pe fiecare scara sa ne determine sa ne separam, nu a reusit sa ne convinga sa ne alegem un presedinte atat timp cat dansul inca este in functie.
Mai nou dansul a angajat o persoana sa faca"evaluari pentru separare scara", persoana pe care o platim toti(cf avizierului), dar care lucreaza doar pentru scara care doreste sa se separe.

Cum putem sa ne asiguram ca nu vom ramane doar cu datoriile si scara dansului sa isi ia mai mult decat ar trebui?
Mentionez ca nu doreste sa faca adunare generala, spune ca are actele pregatite, dar le va depune cand se vor recupera niste datorii, ne zugraveste lunar cate ceva, inlocuieste usile cu usi de fier sau cu cheie inclusiv la contoarele electrice desi nu s-a semnalat niciun incident, noi banuim ca face totul sa reduca fondul de reparatii sa il lase pe 0 si sa nu ne putem plati facturile dupa separare din cauza datoriilor

Multumesc