avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2186 soluții astăzi
Forum Activitate Evghenia

Activitate Evghenia

Răspuns la discuția Punere sub interdictie
Am mai multi martori care pot dovedi ca aceasta m-a hartuieste insa certificate medico-legale nu am , am sanse sa obtin ordinul pe baza martorilor?
Sunt divortata de doi ani am un copil iar fostul meu sot m-a terorizeaza de fiecare data cind are ocazia vine la domiciliu , la sevici sau pe stara si imi adreseaza injurii ma ameninta si ma mai mult da si in mine are un program de vizita stabilit prin lege sa ia copilul si daca nu-i dau copilul cind vrea el la ce ora vrea el ma ameninta de fiecare data ca o sa ma omoare ca o sa-mi para rau ca-mi va deschide procese penale ca va veni la servici si imi va face scandal lucru pe care il face. Intrebarea mea este daca pot sa-i pun interdictie sa mai vina la locu de munca sau acasa inafara programului de vizita si unde trebuie sa depun cererea?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Decadere din drepturi parintesti
Multumesc.
Buna ziua. Ma numesc Evghenia am divortat si am cistigat copilul dar cu custodie comuna , tatal a fost obligat sa plateasca o suma de intretinere in favoarea copiluli dar pe care nu a dorit sa o achite,in momentul de fata este restatn cu plata de 8 luni, de asemenea s-a stabilit ca primul si al treilea weekend sa-l petreaca la el dat de fiecare data cind se intoarce copilulu vine racit si neingrijit. Intrebarea este: din aceste motive pot sa-l decad din drepturile parintesti?