avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Punere sub interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Punere sub interdictie

Sunt divortata de doi ani am un copil iar fostul meu sot m-a terorizeaza de fiecare data cind are ocazia vine la domiciliu , la sevici sau pe stara si imi adreseaza injurii ma ameninta si ma mai mult da si in mine are un program de vizita stabilit prin lege sa ia copilul si daca nu-i dau copilul cind vrea el la ce ora vrea el ma ameninta de fiecare data ca o sa ma omoare ca o sa-mi para rau ca-mi va deschide procese penale ca va veni la servici si imi va face scandal lucru pe care il face. Intrebarea mea este daca pot sa-i pun interdictie sa mai vina la locu de munca sau acasa inafara programului de vizita si unde trebuie sa depun cererea?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:35, 17 Iunie 2014
daca aveti probe pt toate astea, puteti cere in instanta ( judecatoria de pe raza domiciliului dvs) instituirea unui ordin de restrictie si protectie.
Cititi legea vilolentei in familie sa intelegeti procedura
[ link extern ]

Ii puteti face si plangere penala la politie pt amenintare si hartuire.


Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
gi-jane2, moderator
Am mai multi martori care pot dovedi ca aceasta m-a hartuieste insa certificate medico-legale nu am , am sanse sa obtin ordinul pe baza martorilor?
Deobicei martorii sunt membrii ai familiei, care presupun ca nu pot fi ascultati ca martori, daca va sunt rude.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire copil paula38 paula38 Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Amenințări, jigniri, acuzații grave cotoilauraligia cotoilauraligia Bună ziua! Revin la dumneavoastră cu următoarea întrebare; ce măsuri pot lua împotriva naturii mele care de un an și jumătate mă hartuieste...Pe ... (vezi toată discuția)
Șicane, amenințări și atitudine nepotrivită față de mama copilului: sunt interesată de toate legile și normele cu privire la hărțuirea psihologică între părinți planurinoi planurinoi Buna ziua! Sunt interesata de toate legile si normele cu privire la hartuirea psihologica intre parinti, mai exact atitutinea unui tata asupra unei mame. ... (vezi toată discuția)