avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenințări, jigniri, acuzații grave
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenințări, jigniri, acuzații grave

Bună ziua! Revin la dumneavoastră cu următoarea întrebare; ce măsuri pot lua împotriva naturii mele care de un an și jumătate mă hartuieste...Pe scurt; în urma decesului mamei mele am moștenit nuda proprietate a imobilului în care locuiesc cu bunica maternă (uzufructuarul, conform contractului de întreținere încheiat între mama si bunica). Ne-am respec:)tat obligațiile în ceea ce o priveste pe bunica( curățenie, mâncare etc.).În luna mai a anului trecut, sora mamei aflând de acest contract a convins-o pe bunica sa ne dea în judecată pentru rezilierea contractului, deschizând în paralel si acțiune de evacuare. Pe fond am câștigat ambele procese, acum fiind în stadiu de apel.Mătușa care vine sa o viziteze aproape zilnic pe bunica, ne face, mie și familiei mele viața un coșmar. Menționez că această nu are domiciliul la imobilul aflat în litigiu. I-am făcut plângere la poliție pt amenințare, violarea corespondentei, injurii(am martori, filmări video) dar nu s-au luat nicio măsură... Totul a culminat în ziua de 20.07, cînd, venind de la o vecină, o găsesc pe mătușa cum cu o foarfecă de croitorie se chinuia să îmi sustragă corespondenta. Cînd sa o am vrut sa fac fotografie căsuței poștale care era îndoită, această mi-a smuls telefonul mobil si m-a atacat cu foarfeca; m-am ferit și m-a tăiat la un deget.Am scos certificat medico-legal, am martori doar că nu știu cum s-au ce pot face să o liniștesc. Am trimis copiii la socri că sa nu mai asiste la scandaluri și să nu mai fie nevoiți să o vadă cum umblă prin curte, fără nicio jenă în lenjerie intimă. Am ajuns să îmi fie teamă să mai stau acasă când vine ea; plec prin vecini numai să nu le mai aud...Va rog să îmi spuneți ce pot să fac.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: cotoilauraligia , utilizator 19:52, 25 Iulie 2016
Inafara plangerilor penale si a insistentelor pe langa organele de politie sa ia masuri, nu aveti ce face. Cereri peste cereri in dosarele penale.
Mulțumesc pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea dreptului bunicilor de a avea acces la nepoti FretBuzz FretBuzz Buna seara, As dori sa va cer un sfat. Recent, eu si sotia mea am decis sa interzicem accesul bunicii materne la copilul nostru in varsta de 5 ani. Am ... (vezi toată discuția)
Teren instrainat de unul din mostenitori fara acordul celuilalt mostenitor sorinmst sorinmst Bunica mea a decedat anul trecut si dupa ea au ramas mostenitori mama mea si sora mamei mele; In ultimii ei ani de viata bunica a locuit impreuna cu sora mamei ... (vezi toată discuția)
Custodie unica serene serene Buna ziua, Ce sanse de a obtine custodia unica are o mama a unui copil de 2 ani, mama care se vede in situatia de a divorta in urma unor diferende grave intre ... (vezi toată discuția)