Buna seara ! Sotia termina ccc pe 6 febroarie urmand ca pana pe 6 martie sa intru eu in ccc cand implineste copilul 2 ani ,daca sotia semneaza contract de munca din 10 ianuarie mai poate lua indemnizatia pana pe 2 febroarie ?
eu mai pot intra in concediu de crestere a copilului in ultima luna daca ei ii suspenda indemnizatia ?
salut ma numesc mirela ...sunt in indemnizatia de crestere a copilului ,,fetita mea pe 06-03-2015 va face 2 anisori,eu incepand cu data de 19-01-2015 ma angajez la un nou loc de munca cu un nou contract,sotul meu '' indeplineste condiitile '''' poate sa intre si el in ultima luna 05-02 06-03-2015 ????? daca nu cum procedez sa beneficieze si sotul meu de ultima luna??? va multumesc
nu am trecut nimic ,clauzele se refera doar la cei 1500.am vorbit cu vanzatorul si am stabilit sa ii dam cei 1000 lei .va rog sa imi spuneti daca im contract pot sa trec ca un fel de obligatie a vanzatorului sa imi lase aceste dotari/bunuri .va multumesc pt raspuns
buna seara .de curand am incheiat un precontract in vederea achizitionarii unui apartament prin prog Prima casa ,acum cand sa semnam contractul de vanzare cumparare vanzatorul vrea sa ii platim impozitul pe venit. nu am fost de acord si m a amenintat ca imi ia tot din ap. inclusiv centrala ,termopane.si usile .mentionez ca am dat avans 15000 lei,pe care a zis ca nu ii mai vad .desi exista clauza.ca daca renunta imi da bani inapoi .ce pot face in aceasta situatie ?,vo rog mult ajutati ma .ce clauze asi putea trece in contractul de vanzare cumparare?
va mutumesc mult '.