avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Achizitie apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Achizitie apartament

buna seara .de curand am incheiat un precontract in vederea achizitionarii unui apartament prin prog Prima casa ,acum cand sa semnam contractul de vanzare cumparare vanzatorul vrea sa ii platim impozitul pe venit. nu am fost de acord si m a amenintat ca imi ia tot din ap. inclusiv centrala ,termopane.si usile .mentionez ca am dat avans 15000 lei,pe care a zis ca nu ii mai vad .desi exista clauza.ca daca renunta imi da bani inapoi .ce pot face in aceasta situatie ?,vo rog mult ajutati ma .ce clauze asi putea trece in contractul de vanzare cumparare?
va mutumesc mult '.
Cel mai recent răspuns: marian_alin_07 , utilizator 22:21, 4 Noiembrie 2013
Va confruntati cu problema delicata,intrucat dvs ati incheiat un precontract in vederea achizitionarii unui apartament
In precontract este prevazut ca achizitionati si dotarile/bunurile existente in imobil ?
nu am trecut nimic ,clauzele se refera doar la cei 1500.am vorbit cu vanzatorul si am stabilit sa ii dam cei 1000 lei .va rog sa imi spuneti daca im contract pot sa trec ca un fel de obligatie a vanzatorului sa imi lase aceste dotari/bunuri .va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte urgent !!!! va rog ajutatima cu un sfat!! ginamangra ginamangra Vreau sa cumpar un apartament cu banii cash dar intreaga suma o voi avea doar peste o luna asa ca m-am inteles cu vanzatorul apartamentului sa-i dau o parte ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare apartament ContSters26766 ContSters26766 Am incheiat la notar un precontract de vanzare pentru un apartament intr-o constructie noua pe care am construit-o anul trecut. Am primit avans 10000 EUR ... (vezi toată discuția)
Intrebare alinaaline alinaaline Am inchieiat un precontract de vanzare-cumparare la notariat pt un apartament nou,cu termen de predare in dec 2008.La semnarea precontractului s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)