avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate kaoelena

Activitate kaoelena

Răspuns la discuția Procura pentru vanzare
am inteles.pentru a face procura de vanzare trebuie sa termin toate actele de mai sus.va multumesc
nici daca vand o constructie?am pe aceste teren o fundatie pentru 9 camere. :).mama mea a fost la un notar care a vazut aceste contract si nu mi-a spus ca nu as putea sa-l vand.abia ce am depus actele pentru cadastru si as vrea sa stiu daca pentru a face procura de vanzare imi trebuie cadastru sau proiectul casei sau pot merge cu contractul de concesiune.
terenu(pe care il am in concesiune) pe care este o fundatie.
am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in care sunt cu actele pot face o procura pentru cineva care sa se ocupe de vanzarea lui.adica doar cu contractul de concesiune sa ma duc sa fc procura sau imi trebuie si alte acte.va multumesc
Răspuns la discuția Vanzarea unui teren in concesiune
eu sunt plecata din tara si as vrea sa stiu daca pentru a face aceste procure imi trebuie contractul de concesiune sau alde documente in original sau doar datele persoanei carui vreau sa fac imputernicirile.va multumesc
Răspuns la discuția Vinderea unui teren
de asta am si intrebat ca sa stiu exact daca se poate sau nu.sau sa cedez concesiunea altcuiva.va multumesc frumos
Răspuns la discuția Vinderea unui teren

Nu pot nici ceda aceasta concesiune altcuiva?
buna seara.as dori cateva informatii de la dvs.am un teren in concesiune primit in timpul casatoriei.am divortat dar nu am facut nici un partaj.as dori sa-l vand si am inteles ca trebuie facut partaj voluntar.si ca sa pot sa-l vand imi trebuie neaparat cadastru si intabulare?as putea sa fac o procura care sa cuprinda toate aceste acte care trebuiesc facute sau trebuie pentru fiecare act cate o procura?deoarece eu sunt plecata din tara .va multumesc
buna ziua,as vrea sa vand un teren pe care il am luat prin concesiune dar la care nu am facut cadastru si intabulare.cum as putea sa procedez.,eu sunt plecata din tara si as vrea sa fac o procura pentru cineva de acasa sa se ocupe de acestea.