buna seara.as dori cateva informatii de la dvs.am un teren in concesiune primit in timpul casatoriei.am divortat dar nu am facut nici un partaj.as dori sa-l vand si am inteles ca trebuie facut partaj voluntar.si ca sa pot sa-l vand imi trebuie neaparat cadastru si intabulare?as putea sa fac o procura care sa cuprinda toate aceste acte care trebuiesc facute sau trebuie pentru fiecare act cate o procura?deoarece eu sunt plecata din tara .va multumesc
Terenurile in concesiune nu pot fi vandute separat de casa in cazul in care pe acel teren se afla si o casa. Conceiunea nu reprezinta un drept de proprietate ci doar un drept de folosinta.
Puteti face o procura oricarei persoane , procura pentru partaj separat si procura pentru vanzare separat.
Pentru partaj si mai ales pentru vanzare trebuie intocmita documentatia cadastrala si inscrierea in cartea funciara.
eu sunt plecata din tara si as vrea sa stiu daca pentru a face aceste procure imi trebuie contractul de concesiune sau alde documente in original sau doar datele persoanei carui vreau sa fac imputernicirile.va multumesc
Dezmembrare teren
Adriana68
Am facut recent cadastrul la casa+terefn aferent si i-am spus cadastristului ca doresc si iesirea din indiviziune, daca e acelasi lucru cu dezmembrarea, nu ... (vezi toată discuția)