avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru vanzare

am un teren in concesiune si am inceput constructia unei case.abia ce am depus actele pentru cadastru si intabulare si as vrea sa stiu daca in stadiul in care sunt cu actele pot face o procura pentru cineva care sa se ocupe de vanzarea lui.adica doar cu contractul de concesiune sa ma duc sa fc procura sau imi trebuie si alte acte.va multumesc
Cel mai recent răspuns: kaoelena , utilizator 10:32, 3 Decembrie 2013
Ce vreti sa vindeti?
terenu(pe care il am in concesiune) pe care este o fundatie.
Pai nu puteti sa-l vindeti, ca e al concedentului, dv. aveti doar drept de concesiune, pentru care platiti redeventa.
nici daca vand o constructie?am pe aceste teren o fundatie pentru 9 camere. :).mama mea a fost la un notar care a vazut aceste contract si nu mi-a spus ca nu as putea sa-l vand.abia ce am depus actele pentru cadastru si as vrea sa stiu daca pentru a face procura de vanzare imi trebuie cadastru sau proiectul casei sau pot merge cu contractul de concesiune.
Domnule, nu-l puteti vinde, nu-i al dv.
Constructia o puteti vinde, insa dupa intabularea ei. Poate mama dv. nici nu a vorbit cu notarul, nu stiu, cert e ca nimeni nu poate vinde terenul altuia. Logic, nu?

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare imobil fara teren marcel.damaschin marcel.damaschin Se poate vinde de catre o societate o constructie din tabla, cu destinatie de spatiu comercial, fara a fi si proprietar pe teren? Si in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Fundație pe un teren concesionat de la primărie. pot vinde construcția fără acordul primăriei? radutacostel radutacostel Buna ziua! In anul 2011 am concesionat de la primarie 300mp prin licitatie durata concesiunii este pe perioada existentei costructiei .Pe teren am construit o ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui teren kaoelena kaoelena buna ziua,as vrea sa vand un teren pe care il am luat prin concesiune dar la care nu am facut cadastru si intabulare.cum as putea sa procedez.,eu sunt plecata ... (vezi toată discuția)