Buna ziua! In anul 2011 am concesionat de la primarie 300mp prin licitatie durata concesiunii este pe perioada existentei costructiei .Pe teren am construit o fundatie si doresc sa vand am gasit cumparator si primaria imi spune ca este ilegal sa vand fundatia .Tin sa precizez ca am autorizatie,cadastru,intabulat , Sa ma adresez Instantei de judecata.multumesc
Buna ziua! Fundatia este intabulata insa primaria nu doreste sa pot vinde fundatia si cei de la notariat imi cere aprobarea primariei .Nu stiu cum se procedeaza in acest caz
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
1) Ati avut certificat de atestare a stadiului realizarii construcției eliberat de primar si proces-verbal de constatare privind stadiul realizarii construcției si in baza lor ati inscris fundatia la cartea funciara sau cum ati procedat?
2) Este important de lecturat actul de concesiune, pentru ca este posibil sa existe acolo niste clauze privind realizarea si receptia lucrarii in totalitate de catre concesionar si pe acest aspect sa se bazaze refuzul primariei.
Insa, raspundeti la prima intrebare.
la prima intrebare sa facut Proces verbal de receptie a stadiului fizic al obiectivului ,Memoriu tehnic stadiu fizic al costructiei .Exista posibilitatea sa pot vinde si fara acordul primariei?
trandafir2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
DA, cu conditia ca dreptul de proprietate asupra constructiei sa fie inscris in cartea funciara pe stadiul de executie finalizat si daca nu exista clauza contrara in actul de concesiune incheiat cu primaria.
Vinderea unui teren
kaoelena
buna ziua,as vrea sa vand un teren pe care il am luat prin concesiune dar la care nu am facut cadastru si intabulare.cum as putea sa procedez.,eu sunt plecata ... (vezi toată discuția)