Soacra mea a fost inchisa 5 ani si 6 luni pentru evaziune. In momentul de fata incearca sa isi depuna cererea pentru a scrie o carte pentru a putea beneficia de reducerea pedepsei, dar fara succes. Alte activitati care implica munca nu a efectuat. Mentionez faptul ca are probleme medicale cu piciorul drept, fapt care o impiedica sa depuna efort fizic intens etc. Intrebarea mea este urmatoarea : dat fiind faptul ca are problemele de sanatate mentionate, care ar fi variantele/lucrurile ca ea sa beneficieze de eliberarea conditionata/ reducerea timpului de stat la inchisoare etc? Va multumesc. Daca doriti orice alta informatie care v`ar putea ajuta sa imi raspundeti nu ezitati sa intrebati.
Eliberarea dupa 2/3 din pedeapsa se face doar in baza muncii pentru "comunitate" ca sa ii zicem asa? In sensul ca daca nu merge la lucru si activitati va executa pedeapsa in totalitate? Multumesc.
Buna seara. Soacra mea a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni cu executare, la regim inchis, pentru evaziune fiscala. As dori sa stiu dupa ce perioada se pot incepe demersurile pentru a trece la regim semideschis si daca sunt unele conditii speciale? Si care ar fi termenul cel mai scurt in care va fi eliberata cu/fara munca etc.Va multumesc.