avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reducerea timpului de inchisoare prin prisma unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reducerea timpului de inchisoare prin prisma unei probleme medicale

Soacra mea a fost inchisa 5 ani si 6 luni pentru evaziune. In momentul de fata incearca sa isi depuna cererea pentru a scrie o carte pentru a putea beneficia de reducerea pedepsei, dar fara succes. Alte activitati care implica munca nu a efectuat. Mentionez faptul ca are probleme medicale cu piciorul drept, fapt care o impiedica sa depuna efort fizic intens etc. Intrebarea mea este urmatoarea : dat fiind faptul ca are problemele de sanatate mentionate, care ar fi variantele/lucrurile ca ea sa beneficieze de eliberarea conditionata/ reducerea timpului de stat la inchisoare etc? Va multumesc. Daca doriti orice alta informatie care v`ar putea ajuta sa imi raspundeti nu ezitati sa intrebati.

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata regim inchis theo_i theo_i Intrebare: Daca cineva este condamnat la 5 ani inchisoare, asta inseamna ca regimul de detentie este unul inchis? Si daca da, nu beneficiaza de posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Sa faca recurs sau nu? Ioanarp Ioanarp X este intimat acuzat de furt - Art. 208 C.P.; Parchetul de pe langa Tribunal este Recurent. In prima faza a procesului : Solutie: Amânat cauza la cererea ... (vezi toată discuția)
Conditii reducere pedeapsa Dumitru Giorgiana Dumitru Giorgiana Daca un om închidin data de29.01.2016 cu o pedeapsa de 5 ani poate beneficia la executare la domiciliu pt că are în întreținere 6 copii minori dintre ... (vezi toată discuția)