avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate ddgg

Activitate ddgg

buna seara ce sanse am daca depun plingere sau un memoriu la csm si la ce pot sa ma astept sa se rejudece cauza?am depus o plingere impotriva unei rezolutii date de procuror care zice asa ...confirm propunerea de neincepere a urmarii penale fata de xxxxx sub aspectul infractiunii prev.de art.260 al.1 cp pentru motivele expuse in referatul organului de cercetare penala deorece faptei i lipseste unul din elementele constitutive ale infractiuni respectiv latura subiectiva .impotriva acestei rezo;utii am facut plingere la judecatorie si chiar azi am primit pronuntarea prin care se respinge plingerea acum pot depune o plingere la csm ce rezultate obtin ?persona impotriva careia am depus plingere pt marturie mincinoasa intrun dosar penal a dat 4 declaratii diferite si pt aceste declaratii am fost condamnat la 5 ani va rog un sfat urgent

offtopic:
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Este foarte grei de citit si impotriva Regulamnetului de postare in Forum.
buna ziua va rog sa-mi ziceti daca am dreptul sa solicit chirie pe stilpi de curent care se afla pe terenul meu in ce lege ma incadrez ?eu am facut o cerere catre uzina electrica si am primit urmatorlu raspuns : ca stalpi sunt amplasati inainte de 1989 iar regimul juridic al terenului ocupat de fundatiile stalpilor intra sub incidenta legii energie si gazelor naturale nr. 1232012 care reglementeaza acesata problema astfel; art.44 alin.4, terenurile pe care se situeaza retele electrice de distributie existente la intrarea in vigare a prezente legii sunt si raman in proprietatea publica a statului.
Art.12 alin.4 exercitarea drepturilor de uz si servitute asupra proprietatilor statului si a ale unitatilor adminitrativ teritoriale afectate de capacitaile energeticese realizeaza cu titlu gratuit pe toata duratat existentei acestora , pentru aceste refuza imi platesca chiria pe stalpi.Ce pot face? Mentionez ca stalpi sunt exact in mijlocul terenului meu deci pur si simplu eu nu pot folosi terenul.
Va multumesc.