avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la CSM impotriva unui procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la CSM impotriva unui procuror

buna seara ce sanse am daca depun plingere sau un memoriu la csm si la ce pot sa ma astept sa se rejudece cauza?am depus o plingere impotriva unei rezolutii date de procuror care zice asa ...confirm propunerea de neincepere a urmarii penale fata de xxxxx sub aspectul infractiunii prev.de art.260 al.1 cp pentru motivele expuse in referatul organului de cercetare penala deorece faptei i lipseste unul din elementele constitutive ale infractiuni respectiv latura subiectiva .impotriva acestei rezo;utii am facut plingere la judecatorie si chiar azi am primit pronuntarea prin care se respinge plingerea acum pot depune o plingere la csm ce rezultate obtin ?persona impotriva careia am depus plingere pt marturie mincinoasa intrun dosar penal a dat 4 declaratii diferite si pt aceste declaratii am fost condamnat la 5 ani va rog un sfat urgent


offtopic:
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule. Este foarte grei de citit si impotriva Regulamnetului de postare in Forum.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: epurashu , utilizator 06:14, 15 Noiembrie 2013
CSM nu este instanta de recurs. Puteti sesiza Inspectia Judiciara. Din 6500 de plangere, cam 20-30 sunt acceptat. Si alea...in 90% de cazuri ... cand se plang sefii lor de ei ca nu mai vin pe la munca, sau in alte cauze administrative etc....

NICI O SANSA :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa ionmircea ionmircea Am pierdut un recurs si doresc sa formulez plangere impotriva unui martor pentru marturie mincinoasa. Mi se va lua si mie declaratie sau este suficient daca ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ContSters153424 ContSters153424 In timpul unui proces de divort, unul dintre martori face declaratii mincinoase. Fapta se dovedeste imediat, prin inscrisuri emanate chiar de cel pentru care ... (vezi toată discuția)
traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)