avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Activitate avocatnou008

Activitate avocatnou008

Răspuns la discuția Procura notariala
Inteleg asta dar nu gasesc pe nimeni care vrea sa o faca pentru ca ea nu este in tara.
Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Am o masina inmatriculata pe numele mamei si vreau sa circul si eu cu ea dar mai mult ea este plecata la munca in strainatate si nu am cum sa o vand. Cum pot proceda ca o pot radia daca ea nu este in tara. Stiam ceva de o procura speciala asta este valabila ca act de proprietate in sensul ca daca vreau sa o radiez sau sa o vand se poate cu ea. :sorry:...
Eu vroiam sa fiu in regula cu tot pentru asta am intrebat. Daca amenda vine la el si el va avea probleme aveti dreptate este problema lui. Daca mai raspunde altcineva multumesc anticipat.
Vin si eu cu o intrebare care ma deranjeaza. Sunt student si stau si eu in chirie la cineva la casa. Problema este ca eu ca cetatean bun ce sunt vreau sa platesc si eu salubritatea pentru ca stau la casa si am auzit ca se plateste pe cap pe persoana. Problema este ca proprietarul nu ma inregistrat la el in spatiu si fara sa ma treaca el nu pot. Mentionez ca la Anaf am inregistrat contractul de inchiriere si mi-am facut si viza de resedinta la el in spatiu. Nu stiu ce sa fac sa nu ma trezesc cu amenzi sau altceva(daca ma trezesc sau nu cu ele). multumesc anticipat de raspunsuri.