avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notariala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notariala

Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Am o masina inmatriculata pe numele mamei si vreau sa circul si eu cu ea dar mai mult ea este plecata la munca in strainatate si nu am cum sa o vand. Cum pot proceda ca o pot radia daca ea nu este in tara. Stiam ceva de o procura speciala asta este valabila ca act de proprietate in sensul ca daca vreau sa o radiez sau sa o vand se poate cu ea. :sorry:...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 10 Noiembrie 2013
Se poate cu procura speciala
Inteleg asta dar nu gasesc pe nimeni care vrea sa o faca pentru ca ea nu este in tara.
:-/ Pai doamna va merge la consulat sau ambasada sau chiar la un notar acolo unde e ( in acest ultim caz va trebui apoi tradusa si apostilata) si va imputerniceste sa o vindeti si sa o reprezentati in fata autoritatilor acolo unde e nevoie pt radiere, solicitare certificat fiscal( pt a o folosi nu aveti nevoie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Apostila pe procura? stelianacorla stelianacorla Buna seara, fiul meu a facut o procura legalizata la un notar in Germania pt. ca eu sa-i pot preschimba in RO certificatul de nastere vechi cu formatul nou ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii de catre minor catalin12 catalin12 Doresc sa parasesc tara cu cei 2 copii, cu varsta de 13ani 8luni respectiv16ani ,dar sotia nu se afla in tara . Imi poate trimite din strainatate o procura ... (vezi toată discuția)