Buna ziua! Data nasterii mele este 05.08.1954.In iunie 2014 pot depune dosarul de pensie implinind varsta standard de 59 ani si 10 luni,cu un stagiu de cotizare de 21 ani si 6 luni.Nu mai lucrez in Romania din 2008.Lucrez in Anglia din 2009 in mod legal achitand asigurarile nationale aici.Varsta de pensionare aici este de 65 de ani,deci mai am de asteptat 5 ani.Trebuie sa depun dosarul de pensie separat in Romania si apoi aici peste 5 ani?Va multumesc mult!
Am facut act de donatie intre soti la notariat.Acum a venit titlu executor pentru daoriile societatii(cele cu retinere la sursa au fost achitate integral).Vroiam sa stiu ce ma poate astepta si daca fiscul poate revoca donatia pe care mi-a facut-o sotul meu pentru a-si recupera datoria.Multumesc
Nu am facut partaj.Doar mi-a cedat jumatatea lui pt.a fi sigur ca rezista tentatiei de a vinde apartamentul...Suntem inca casatoriti.Cine poate cere revocarea donatiei?Multumesc
Daca sotul meu mi-a donat patrea lui din apartament mai este posibil ca fiscul sa puna sechestru pe acesta pentru datorii la stat ale unei societati comerciale al carei adm.unic a fost dar a cesionat partile sociale impreuna cu activele si pasivele?Multumesc