Acești bani mi-au fost dați în 3 ani SI eu trebuie să-i returnez intr-un ( 1 an ) . Am primit 63 Ron /luna .Dar trebuie să Returnez 200 Ron/luna. Cum se poate trăi cu 450 Ron/luna ( Funcționarule public) plătit din bani noști ?. Coșul zilei,medicamentele lunare etc. Pentru că avem angajați incapabili care au fost angajați pe cine știe ce criterii bine știute .. ( Pile )..
Mulțumesc.
Bună ziua.
Sunt o pers cu handicap de gradul unu de invaliditate permanent. De 2 luni de zile casa de pensii îmi face oprire pe pensie de 200 Ron. Adică de la 650 Ron îmi mai dă 450 Ron .Din motiv că un funcționar a făcut greșeală în 2014 SI mi-a mărit pensia cu ceva. 63 Ron.Eu nu am observat această mărire SI in termen de 3 ani sau strâns ceva (2400 Ron).
Eu nu sânt de acord să restituie această sumă. Știu că cine greșește să plătească, așa e normal într-o țară europeană. Am fost dat în judecată de casa de pensii, am băgat avocat dar din păcate avocatul meu a greșit adresa trimițând la casa de pensii Bucuresti. Iar termenul meu de 15 zile recurs a expirat.- Acum ce mai pot face?. Nu pot trai cu o pensie de 450 Ron din cauza unor funcționari incompatibili.
Rog răspuns.
- Cu stima ai respect
Savin T.
Mulțumesc
Va Salut - Mai exista posibilitatea de a NU plati taxa mediu (taxa timbru auto). ?. Daca DA=D> Care sint acei pasi ce trebuiesc urmati?.. - .Rog Raspuns . - Multumesc.
Va Salut - Mai exista posibilitatea de a NU plati taxa mediu (taxa timbru auto). ?. Daca DA=D> Care sint acei pasi ce trebuiesc urmati?.. - .Rog Raspuns . - Multumesc.