avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu auto

Va Salut - Mai exista posibilitatea de a NU plati taxa mediu (taxa timbru auto). ?. Daca DA=D> Care sint acei pasi ce trebuiesc urmati?.. - .Rog Raspuns . - Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters305277 , utilizator 10:46, 9 Noiembrie 2013
Exista posibilitatea de a fi recuperati banii in justitie. Se poate ataca ca si vechea taxa doar ca in baza unui alt temei legal.
savin42 a scris:

Va Salut - Mai exista posibilitatea de a NU plati taxa mediu (taxa timbru auto). ?. Daca DA=D> Care sint acei pasi ce trebuiesc urmati?.. - .Rog Raspuns . - Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Taxa auto: am pierdut în þarã, dar practica internaþionalã îmi este favorabilã. cum procedez? aiurelul36 aiurelul36 Buna ziua Anul trecut 2013 in febroarie am platit taxa auto , inainta sa fie timbru de mediu,am dat statul in judecata si mi-a respins cererea de restituire ... (vezi toată discuția)