Buna seara,
Ma confrunt cu o situatie delicata si va solicit sprijinul in a primi, calea legala de solutionare a problemei mele.
La data de 19.sept.2016, fiica mea , a decedat. Am trecut peste acest moment neasteptat, trist si dureros , intampinand probleme financiare. Pentru a le putea depasi am apelat la sprijinul legal oferit de stat, angajatorilor catre familia angajatului decedat.
Va aduc la cunostinta ca i-am trimis la adresa firmei, setul complet de acte inclusiv formularul tip cerere de solicitare a ajutorului in caz de deces a anjajatului(a fiicei mele), plus copii dupa facturile ce evidentiaza costurile avute.Am primit confirmarea de primire a intreg dosarului pe 14.oct.2016. , dar suma oferita de stat angajatorului nu a intrat nici pana in ziua de azi in contul trecut in cerere. Cu deosebit respect, ce pot face in situatia de fata ?
Buna ziua,
Ma numesc X, locuiesc in municipiul Galati, Str: ......, de douazeci si opt de ani.
Pentru a descrie caracterul si educatia vecinilor colocatari, care ma inunda intentionat(in mod special cei de la etajul 1 si etajul 4) , nu voi folosi nici cuvinte nici expresii .
Desi m-am adresat verbal, presedintei de administratie si sefului de scara , prezentandu-le daunele si cautand o solutie amiabila , rezultatele intarzie sa apara , deoarece doar cauza poate anula efectul.
Vecinii care imi provoaca disconfort in propria casa sfideaza in continuare , legea bunului simt , jubiland de ceea ce pot doar dumnealor sa imi faca.
Cred ca exista o solutie viabila in temeiul legii si pentru mine si va rog in mod respectuos sa mi-o indicati, d-voastra pe aceasta cale.
Va multumesc !