Buna ziua,
Ma numesc X, locuiesc in municipiul Galati, Str: ......, de douazeci si opt de ani.
Pentru a descrie caracterul si educatia vecinilor colocatari, care ma inunda intentionat(in mod special cei de la etajul 1 si etajul 4) , nu voi folosi nici cuvinte nici expresii .
Desi m-am adresat verbal, presedintei de administratie si sefului de scara , prezentandu-le daunele si cautand o solutie amiabila , rezultatele intarzie sa apara , deoarece doar cauza poate anula efectul.
Vecinii care imi provoaca disconfort in propria casa sfideaza in continuare , legea bunului simt , jubiland de ceea ce pot doar dumnealor sa imi faca.
Cred ca exista o solutie viabila in temeiul legii si pentru mine si va rog in mod respectuos sa mi-o indicati, d-voastra pe aceasta cale.
Va multumesc !
Cum credeti dvs. ca poate sa se implice conducerea unei as. prop. in situatia descrisa de dvs.? As. prop. se obliga sa va asigure apa, nu sa aiba grija de vecinii care nu au ce face cu apa si o revarsa peste praguri - daca ma intelegeti.
Singura dvs. "scapare" este sa va faceti toate reparatiile necesare si sa va asigurati apartamentul pentru astfel de evenimente, apoi anuntati in scris toti vecinii - eventual si as. prop. de acest lucru.
Primul care va inunda va avea de-aface cu firma de asigurari care va constata prejudiciul. In final cheltuielile vor fi suportate de catre vecinul buclucas care nu va mai jubila de nicio culoare .
Cam asa este cu o solutie amiabila ...
Succes!