avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SCURGERE SEPARATA CANALIZARE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SCURGERE SEPARATA CANALIZARE

Buna seara! Va rog spuneti-mi ce pot face in situatia mea deoarece sunt disperata:l locuiesc la parterul unui bloc din 1964 si mereu am fost refulata. M-am saturat sa inot in c...t si sa am casa distrusa mereu,asa ca m-am hotarat sa imi fac scurgere separata la canalizare.Stau la scara A,dar canalizarea pe tronsonul meu este la scara B, iar cei de acolo(care au boxele inchise cu lacat,desi stiu ca e spatiu tehnic si nu ar trebui) nu ma lasa. Ce pot face?Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O METODA PRACTICA ESTE SA INFUNDATI WC-UL, ATUNCI CAND VA REFULEAZA MIZERIA ALTORA, CU PRESURI MAI MARI, IAR MIZERIA VA AJUNGE LA ETAJUL 1 SI DE AICI INAINTE VECINII DE LA ETAJ VOR AVEA GRIJA CE VOR TURNA IN WC.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DA,DOAR CA ATUNCI MI-AR INTRA SI PRIN TAVAN,PERETI.....NU CA PANA ACUM NU AU FOST PERETII FACUTI VARZA...MA ASTEPTAM LA UN ALTFEL DE SFAT LEGAT DE CE AS PUTEA FACE CU SCURGEREA SEPARATA.......CE SA-I FACI,S-AU MUTAT TOTI TARANII LA BLOC SI SE CRED CA LA EI LA TARA DE ARUNCA ORICE IN WC( GAURA DIN FUNDUL CURTII)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti dvs ,asigurarea impotriva refularii,este o problema cu mai multe variante
Chiar daca va asigurati temeinic tehnic instalatia proprie,exista posibilitatea sa fiti inundata de la ceilalti vecini
M-qm confrunat de curand cu situatie identica ,cand vecina de la etajul superior m-a contactat telefonic sa ma intrebe care este situatia in apartamentul meu pentru ca la ei,
covoarele pluteau,apa ajunsese la 10 cm peste nivelul prizelor de curent
La momentul telefonului nu ma aflam la domiciliu si initial am sperat ca avand scurgere separata,nu ma voi mai confrunta cu situatii neplacute,dar ulterior cu ocazia patrunderii in apartament am constatat ca apa si dejectiile pot sa inunde si prin tavan...
Defectiunea nu s-a datorat scurgerii de la baie ci de la masinile de spalat rufe montate in bucatarie
Chiar daca exista asigurarea facultativa a locuintei si se pot acoperi partial pagubele,
asigurarea nu acopera disconfortul,efortul cauzat de inundatii
DA,ASA ESTE. M-AM GANDIT SI LA ACEST ASPECT,DAR SPER SA NU SE MAI INTAMPLE,DEOARECE M-AM SATURAT DE STRANS R...TUL ALTORA. ACESTIA SUNT OAMENII, NESIMTITI,NU SE GANDESC SI LA CEI DE LA PARTER,LA DEZASTRUL PE CARE IL PROVOACA. ARUNCA FEL DE FEL PE WC: CASTRAVETI INTREGI MURATI, CHILOTI, CARPE, VATA, CIORAPI.... DOAR O PARTE DIN CE GASEAU INSTALATORII...
Interventie moderator

Va rog sa nu mai postati mesajele cu majuscule, este dificil de urmarit mesajul si incalca regulamentul de postare.

1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Alte discuții în legătură

Inundația de la vecin mi-a deteriorat tavanul și pereții unei camere. cui trebuie să mă adresez pentru a constata pagubele și ce despăgubiri trebuie să primesc? Klaudio1495 Klaudio1495 Daca un vecin mi a facut inundatie in apartament si mi a deteriorat tavanul si peretii unei camere, la cine trebuie sa ma adresez ca sa constate pagubele ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei de proprietari vinovat de inundatia produsa in apartamentul de la parterul blocului? relav_2010 relav_2010 Buna ziua. Locuiesc la parterul blocului (p+4), construit in 1964. Deoarece absenez din tara, am imputernicit notarial o persoana care tine legatura cu ... (vezi toată discuția)
Defectiune conducta comuna - administratora refuza repararea defectiunii marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna ziua, cine ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi. stau la bloc si ptr a2a oara in acest an s-a defectat conducta comuna de scurgere de la ... (vezi toată discuția)