Inundația de la vecin mi-a deteriorat tavanul și pereții unei camere. Cui trebuie să mă adresez pentru a constata pagubele și ce despăgubiri trebuie să primesc?
Daca un vecin mi a facut inundatie in apartament si mi a deteriorat tavanul si peretii unei camere, la cine trebuie sa ma adresez ca sa constate pagubele suferite de mine, implicit cat e necesar sa primesc despagubiri de la acel vecin?
Intentați o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând instanței inclusiv administrarea probei cu expertiză evaluatorie!
Pt intentarea acțiunii estimați dvs sau faceți o expertiza extrajudiciară!
Bună ziua,
Există în prezent o poliță de asigurare facultativă pentru locuința dumneavoastră?
Dacă da, adresați-vă Asigurătorului.
Dacă nu, mergeți în instanță.
Pentru analiza si eventual raspuns care sa va fie de folos este obligatoriu sa furnizati date relevante
Care este statutul instalatiei care a generat inundatia ca doar nu vecinul v-a inundat?
Multumesc pt raspunsurile de pana acum. Revin cu un update.
Am chemat un instalator care sa constate exact de unde provine problema. Vecinul de deasupra mea avea o teava de pexal fisurata care trecea printr un perete fals din holul locuintei, iar de acolo se scurgea pe tavanul si peretele meu din hol. Despagubiri nu vor sa mi dea, iar pagubele sunt destul de severe zic eu. De altfel, eu locuind la etajul 1, scurgerea s a prelins pana pe casa scarii de la parter. Daca doriti, pot atasa si poze cu stadiul de deteriorare al peretilor.
Asigurare facultativa neavand, ma sfatuiti sa merg pe cale legala si sa i denunt in instanta?
Mai trebuie sa precizez ca s a ajuns in stadiul acesta fiindca eu am fost plecat din tara de circa o luna si m au sunat vecinii de la parter ca au observat apa pe tavanul de la casa scarii si am revenit in tara.
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)