avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Activitate danibo

Activitate danibo

Răspuns la discuția Scoaterea boxelor la licitatie
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra, care ridica, insa, o problema: care este temeiul pentru stabilirea unui pret de pornire pe m.p.? Chiria care este platita acum de catre utilizatorul fiecarei boxe nu este egala intre boxe cu suprafete diferite, ci -cum am spus- fixa de la o luna la alta, pana ce adunarea generala a proprietarilor hotaraste (anual) indexarea acesteia.

Va multumesc pentru raspuns. Un contract de inchiriere sau de concesiune implica interventia unui avocat specializat in probleme contractuale, ceea ce complica lucrurile ....

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra, cu care sunt in consens si care imi da o orientare in privinta pozitiei pe care o voi avea in sedinta adunarii generale.
Deoarece numarul boxelor care se gasesc, din constructie, la subsolul blocului este mult mai mic decat numarul proprietarilor, una din doamnele mai nou-venita in imobil, doritoare sa aiba si dumneaei o boxa, solicita presedintelui de asociatie sa demareze scoaterea la licitatie a acestor spatii.Boxele sunt prevazute in planul initial al blocului, au suprafete diferite si sunt compartimentate inca de la inceput, fiecare cu pereti de caramida (ca si blocul), cu geam termopan si calorifer. Proprietarii care au in folosinta boxe platesc lunar chirie fixa. Va rog sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru un astfel de demers si care ar fi pasii prevazuti de legislatia in vigoare.