avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate ANGI2

Activitate ANGI2

a cerut amanare avocatul lui sa studieze probele depuse de mine
DA ASA AM facut am scris si pe o hartie inregistrarea.o sa iau si un avocat.am vreo sansa sa-i respingasi lui?
deci eu depun certificatul medico-legal,rezolutia procurorului,inregistrare pe cd cand ma ameninta,caracterizare de la educatoare si de la psihologul gradinitei,declaratia mamei mele ca ne asigura traiul+adeverinta de la serv ei cu salariul,ancheta sociala prin care se specifica ca am conditii si ca el in prezenta doamnei de a facut ancheta a vizitat copilul,poze ce sunt facute cu ocazia celei de-a doua intalniri intre el si copil intr-un supermarket,un alt cd de convorbiri intre el si copil(el sustine ca i s-a interzis orice contact cu copilul in perioada de cand sunt plecata).Ar trebui sa fie suficiente ca sa nu-mi ia copilul

mutatia o am inainte de a ma chema in judecata,in alt judet.Citatia am primit-o aici.se tine cont unde s-a judecat ordonanta mea treb. sa se judece si alui?eu pot cere mutarea procesului unde am domiciliul acum?Eu sunt parat acum

Art. 997

Instanţa competentă

Cererea de ordonanţă preşedinţială se va introduce la instanţa competentă să se pronunţe în primă instanţă asupra fondului dreptului.Deci pot sa mut procesul?
mutatia o am inainte de a ma chema in judecata,in alt judet.Citatia am primit-o aici.se tine cont unde s-a judecat ordonanta mea treb. sa se judece si alui?eu pot cere mutarea procesului unde am domiciliul acum?Eu sunt parat acum
ordonanta lui este pt incredintarea minorei catre el si stabilirea provizorie a domiciliului acesteia la ultimul domiciliu comun al nostru.adica atata timp cat el lucreaza,mama lui are o varsta de 64 ani,copilul in grija cui ar fi?.Eu iau caracterizare de la educatoare,de la pshihologul gradinitei,,nu are acte doveditoare ca am maltratat copilul,am poze cu el si fata de acum o sapt. cand ne-am intalnit,suna zilnic si-i pun fata la telefon.El sustine ca i-am refuzat orice contact cu copilul si ca este in pericol cu mine(adica in aproape 3 luni de cand sunt aici nu i s-a intamplat nimic fetitei).Mentionez ca nu are acte doveditoare ca eu am "tulburari de comportament"
mi-a respins deoarece nu am putut demonstra ca el este autorul violentelor din certificatul medico-legal(la data aceea neavand raspuns de la procuror)acum am raspuns prin care se specifica ,ca el este autorul si i se da o amenda de 500 ron.si ca nu am demonstrat ca lasarea fetitei in domiciliu i-ar dauna la dezvoltarea intelectuala sau fizica si ca violentele s-au produs in prezenta fetitei.Eu am inregistrari audio in care el ma injura si ma ameninta cu moartea si eu ii zic"tie nu ti-e mila de copilul asta care asista la asa ceva"?o pot folosi ca proba?totul se intampla in familie nu public.NU am cum sa demonstrez.Eu nu puteam pleca fara copil de acolo,datorita varstei fragede este dependenta de mine..Nu am internari la psihiatrie,retete,bilete de iesire.
e posibil daca eu am respinsa ordonanta sa-i fie aprobata lui si sa-mi ia copilul?
fetita o am la gradinita aici.pot lua o caracterizare de la educatoare?
nu,mutatia o am dupa ce am parasit domiciliul