avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate Stefania234

Activitate Stefania234

Buna ziua,

ZIlele trecut am luat o amenda la metrou din Budapesta, avand bilet, dar nevalidandu-l. Intentia noastra nu a fost de frauda, intrucat ne-am cumparat bilete dus-intors (2 calatorii). Am cumparat biletul de la casa, si am urcat in trenul care se afla in statie pe punctul de a pleca. Din neglijenta, nu am validat biletul. Cand am coborat o doamna (artagoasa), a zis fie platim 8000 de forinti pe loc, fie 16000 in 30- de zile. I am zis ca nu e corect si ca nu scrie nicaieri ca trebuie validat biletul intr-o limba de circulatie internationala. Intrebarea e, ce se poate intampla in acest sens, se pot pune propriri pe conturi sau consemn la vama? ce ma sfatuiti sa fac in momentul in care primesc instiintarea acasa? Va multumesc anticipat
Buna ziua, astazi am cumparat o masina in leasing. Peste aprox. o saptamana intentionez sa plec in Europa, traversand mai multe tari. Cei de la reprezentanta auto sunt destul de confuzi, in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi fara probleme cu aceasta.

Intrebarea este, pot iesi din tara cu ea, si in ce conditii?

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Puteti fi mai explicit? Este pentru prima data cand ma confrunt cu acest domeniu. Ma intereseaza daca se poate ajunge la inchisoare cu executare in cazul acestor fapte si care ar fi perdioada
Buna ziua, va scriu pentru a va intreba care este pedeapsa maxima pe care o poate lua nepotul meu, in doua dosare penale, in care este acuzat de, fals intelectual, abuz in serviciu contra intereselor publice, marturie mincinoasa, favorizarea infractorului si probabil luare de mita (300 de euro).
Va multumesc.