avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina cumparata in leasing
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina cumparata in leasing

Buna ziua, astazi am cumparat o masina in leasing. Peste aprox. o saptamana intentionez sa plec in Europa, traversand mai multe tari. Cei de la reprezentanta auto sunt destul de confuzi, in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi fara probleme cu aceasta.

Intrebarea este, pot iesi din tara cu ea, si in ce conditii?

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Acte iesire din tara cu autoturismul tatalui geotibi geotibi Buna ziua, Intentionez sa ies cu autoturismul tatalui in afara tarii (autoturismul este luat prin credit NU leasing, deci el apare ca proprietar pe cartea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o masina din romania Stel Mod Stel Mod Cetatean roman cu domiciliul in strainatate, dubla cetatenie, doresc sa cumpar o masina inmatricuata deja in Romania si sa plec cu ea in alta tara din Europa. ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata era girata florin_mst florin_mst Salut, Am intrat intr-o incurcatura fara sa vreau :( Acum un an am cuparat o masina, cu contract de vanzare-cumparare, cu toate actele. Am inscris-o ... (vezi toată discuția)