buna seara am gasit despre o cunostita uramatorul articol doresc sa stiu daca a ajuns la inchisoare si pt cat timp Complet: C1-PENAL
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: In baza art. 86 al.1 din OUG 195 /2002 republicata cu aplicarea art.37 litera a Cod penal, art.320 indice 1 alin.7 Cod procedura penala condamnă inculpatul ......... la 8 luni inchisoare. In baza art.71 alin.1 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 litera a teza finala si litera b Cod penal pe durata executarii pedepsei. In baza art.83 aliniat 1 Cod penal revoca beneficiul suspendarii conditionate pentru pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare aplicata aceluiasi inculpat prin sentinta peala nr.23/21.01.2010 pronuntata de Judecatoria Sannicolau Mare in dosar nr.1141/295/2009 , pedeapsa pe care o va cumula cu pedeapsa aplicata, executa in total 2 ani si 2 luni inchisoare in regim de de detinere. In baza art.71 alin.1 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 litera a teza finala si litera b Cod penal pe durata executarii pedepsei. In baza art. 191 al.1 cod procedură penală obligă inculpatul la 500 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronuntare cu inculpatul. Pronunţată în şedinţă publică azi 12.04.2013.
Document: Hotarâre 110/2013 12.04.2013
as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand permis si parasirea a locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie si am primit suspendarea conditionata a executarii pedepsei rezultate stabilind un termen de incercare de 2 ani si 6 luni,mai am cazierul patat?daca mai este cum se poate sterge?