avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... A ajuns la inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

A ajuns la inchisoare?

buna seara am gasit despre o cunostita uramatorul articol doresc sa stiu daca a ajuns la inchisoare si pt cat timp Complet: C1-PENAL
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: In baza art. 86 al.1 din OUG 195 /2002 republicata cu aplicarea art.37 litera a Cod penal, art.320 indice 1 alin.7 Cod procedura penala condamnă inculpatul ......... la 8 luni inchisoare. In baza art.71 alin.1 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 litera a teza finala si litera b Cod penal pe durata executarii pedepsei. In baza art.83 aliniat 1 Cod penal revoca beneficiul suspendarii conditionate pentru pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare aplicata aceluiasi inculpat prin sentinta peala nr.23/21.01.2010 pronuntata de Judecatoria Sannicolau Mare in dosar nr.1141/295/2009 , pedeapsa pe care o va cumula cu pedeapsa aplicata, executa in total 2 ani si 2 luni inchisoare in regim de de detinere. In baza art.71 alin.1 Cod penal interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 litera a teza finala si litera b Cod penal pe durata executarii pedepsei. In baza art. 191 al.1 cod procedură penală obligă inculpatul la 500 lei cheltuieli judiciare statului. Cu recurs în termen de 10 zile de la pronuntare cu inculpatul. Pronunţată în şedinţă publică azi 12.04.2013.
Document: Hotarâre 110/2013 12.04.2013
Cel mai recent răspuns: thad92 , utilizator 10:02, 5 Decembrie 2013
a fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani si 2 luni inchisoare cu executare, adica va face inchisoare.
Mai are o sansa in recurs, care se va judeca cu inculpatul in stare de libertate.
Daca nu a facut recurs si l-au prins, acum ar fi la inchisoare.
se pare ca a facut alta infractiune in cursul termenului de incercare. pacat. astfel a fost revocata suspendarea conditionata a executarii primei pedepse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicare decizia instantei, va rog GabriellaS GabriellaS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti solutia finala in cazul lui T.I. - nu inteleg daca este cu executare sau cu suspendare Va multumesc!!! Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta laviniaelenab laviniaelenab va rog explicati-mi si mie ce inseamna sentinta si ce reprezinta cei 2ani si 8 luni durata termenului de incercare Solutia pe scurt: În baza art.305 alin.1 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca ... cum se procedeaza in cazul meu ? gutti gutti Buna seara .. mai jos am pus hotararea judecatoreasca .. am achitat cheltuieli de judecata nu am mai facut nici o nefacuta in acest timp ... intrebarea mea ... (vezi toată discuția)