avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate adicon85

Activitate adicon85

Buna ziua au venit de la gaz si mi-au spus ca pentru a avea gaz in continuare trebuie sa accept sa imi puna cutia de gaz pe fatada casei altfel imi vor intrerupe gazul. Este legal sa imi puna cutia pe casa? La ce distanta minima de proprietate prevede legea ca trebuie pusa cutia? Au voie să îmi taie gazul daca nu le dau voie sa o puna pe fatada casei?
am primit o hartie de la politie in care ma roaga sa spun cine a folosit un numar de telefon inscris la mine pe firma insa nu scrie de ce . e legal sa imi ceara asa ceva si eu am voie sa spun al cui e numarul fara sa pot fi dat in judecata de angajat dupa aia.
La evidenta populatiei mi-au spusca in locul unde ar trebui sa figurez eu e o femeie trecuta ca nascuta in locul meu cred ca cel care mi-a eliberat certificatul de nastere a uitat sa mentioneze si in registru si deci eu nu exist
Buna ziua am si eu o intrebare. Mi-am pierdut buletinul si certificatul de nastere si m-am dus sa imi fac altele insa de la primarie mi-au spus ca nu figurez ca fiind nascut in registrele lor cu toate ca eu am avut buletin si acu mi-au dat un buletin temporar si doamnele de la primarie m-au rugat in cazul in care rezolv sa vin sa le spun si lor ce am facut ca nu s-au mai confruntat cu un caz similar. Iar intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru ca eu practic nu exist.