avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Are voie politia sa ceara la mine la firma sa spun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Are voie politia sa ceara la mine la firma sa spun cine foloseste un numar de telefon

am primit o hartie de la politie in care ma roaga sa spun cine a folosit un numar de telefon inscris la mine pe firma insa nu scrie de ce . e legal sa imi ceara asa ceva si eu am voie sa spun al cui e numarul fara sa pot fi dat in judecata de angajat dupa aia.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:48, 31 Martie 2015
Este nr de telefon al firmei sau al angajatului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate firma citiasi citiasi Buna ziua. Am primit la sediul firmei o comunicare de la judecatorie, cu nr si data de inregistrare si cu tot felul de acte din care rezulta un contract de ... (vezi toată discuția)
Insulta ioasaf ioasaf art 205 si 206 mai sunt valabile sau sunt abrogate? Situatia este urmatoarea: o prietena a primit o citatie de chemare in judecata .Numai ca in cererea de ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)