art 205 si 206 mai sunt valabile sau sunt abrogate?
Situatia este urmatoarea: o prietena a primit o citatie de chemare in judecata .Numai ca in cererea de chemare in judecata este scris:<parata a declansat o adevarata campanie impotriva mea,raspandind afirmatii mincinoase impotriva mea, urmarind terfelirea imaginii mele > fara nici o precizare la ce se refera. In citatie scrie ca trebuie depusa o intampinare. In acea intampinare trebuie date niste raspunsuri dar nu se stie la ce.Ce se poate scrie?
dar in cererea de chemare in judecata nu trebuia scris si ce insulte a primit? De fapt ele s-au certat anul trecut iar acum in ianuarie prietena mea a fost sunata de mai multi barbati cu propuneri indecente.Doi dintre ei au spus ca sunt colegi cu reclamanta Atunci prietena mea a facut o sesizare la politie in care cerea sa se cerceteze de unde au avut acei barbati numarul ei de telefon si sa se ia in considerare ca singura ei cunostinta comuna cu acei barbati este doamna respectiva.Nu stiu daca acest lucru poate fi considerat insulta atata timp cat nici macar nu o acuza direct ca ea a dat numarul ci cere <sa se cerceteze.>
asadar; cel care face o cerere de chemare in judecata, are obligatia legala sa si demonstreze cele supuse judecatii.din cele exprimate, are tenta clara de abuz de drept si de aspecte sicanatoare.Cele expuse practic sunt imposibil de demonstrat"in concreto".exista o vorba-hartia suporta orice.
in locul dvs, as merge mai departe si ca sa se linisteasca, solicit cheltuile de judecata usturatoare.sunt sanse reale sa i se impute, conf art 274.
Avocat din oficiu
ioasaf
buna seara,
Daca am fost chemat in judecata pentru insulta art 205 , dar nu am bani sa angajaz un avocat, am dreptul la un aparator din oficiu?Daca cer un ... (vezi toată discuția)