avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cutia de gaz pe fatada casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cutia de gaz pe fatada casei

Buna ziua au venit de la gaz si mi-au spus ca pentru a avea gaz in continuare trebuie sa accept sa imi puna cutia de gaz pe fatada casei altfel imi vor intrerupe gazul. Este legal sa imi puna cutia pe casa? La ce distanta minima de proprietate prevede legea ca trebuie pusa cutia? Au voie să îmi taie gazul daca nu le dau voie sa o puna pe fatada casei?

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate in spatele casei sce76 sce76 Buna seara.In urma cu un an, m-am mutat de la bloc la casa, fericita ca scap de problemele cu traiul in comun.Acum am dat de traiul ....cu veciniii=D>=D>Mai ... (vezi toată discuția)
Abuzuri gds suez gorgovan nelu gorgovan nelu in luna iulie a venit un salariat distrigaz sa-mi taie gazele am aratat factura ca sunt la zi cu plata au plecat si luna urmatoare in factura a aparut rubrica ... (vezi toată discuția)
Constructie ridicata la 10 cm de gard tester tester Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea situatie: Am cumparat o casa intr-o zona in care vecinatatile sunt destul; de apropiate. Unul din ... (vezi toată discuția)