in luna iulie a venit un salariat distrigaz sa-mi taie gazele am aratat factura ca sunt la zi cu plata au plecat si luna urmatoare in factura a aparut rubrica DEPLASARE IN VAN suma pe care eu nu am vrut sa o platesc dar gazele le-am platit luna de luna.Luna aceasta miercuri 25 nov 2009 am gasit cutia de la gaze cu usa rupta lacatul taiat si gazele inchise.Am fost azi la ora 8 am platit chiar si deplasarea lor si nu cred ca o sa-mi deschida ei pana pe 29 n0v gazele cu toate ca au promis ca in 24 de ore se tin de promisiune dar cum noaptea nu se lucreaza oricum depasesc. As dori sa stiu au voie sa-mi sparga un lucru care este al meu ,chiar trebuie sa ne bage pumnul in gura si sa fim fortati sa facem ce vor nu exista nimeni care sa ne apere si pe noi cei fara de relatii sus puse,sunt obligata sa platesc o deplasare in van am eu vreo vina ca isi pierd timpul in van trebuie sa platesc acum si deschidere au voie sa intre in curtea mea fara sa fiu eu acasa dar avand un copil inchis in casa singur si cu o centrala care mergea si ea in van si huruia ca un tractor domnilor chiar nu mai exista nici o lege in tara asta
Buna ziua !
Puteti sesiza organele de ordine( politia) pentru violare de domiciliu si distrugere, impotriva celui( celor) ce au savarsit asemenea fapte. Sigur nu o sa " iasa mare lucru", dar macar o sa inteleaga ca este proprietatea dumneavoastra si nu fac ce vor pe ea.
Cu stima !
Furt
Dune D
Buna ziua.
Ma adresez pe acest forum cu speranta ca voi primi ca si pana acuma cele mai bne sfaturi si indrumari.
Poveste suna cam asa:
Am o proprietate la ... (vezi toată discuția)
Factura gaz
ddana
de foarte mult timp primesc factra la gaz cu o intarziere de 2-3 saptamani si intotdeauna cu penalizari+restanta. nu stiu daca vi s-a intamplat si voua.. poate ... (vezi toată discuția)