avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate evelinalina

Activitate evelinalina

sunt casatorita de 11 ani si am 2 copii unul de 7 ani si 6 luni iar celalalt de 10 ani .sunt separata de sot (nu legal ,asta o voi face in cel mai scurt timp) sunt in italia de 7 luni iar copiii au ramas la el .ma ameninta ca da copiii in grija unor maicute sau la stat daca nu ma impac cu el .pt ca este violent verbal si fizic si pt ca relatia noastra nu mai merge nu voi putea sa ma intorc la el .vreau sa vin in tara sa imi cresc copiii dar nu am unde sa locuiesc cu ei .sunt dispusa sa muncesc (orice)numai sa pot fi linga copii .ce as putea sa fac ,incotro sa o iau?

P.S.fratele sotului meu a ucis 2 persoane intr-un mod foarte sadic ,tatal acestuia sa spinzurat iar sotul meu are si el tentative de genul asta si ameninta ca ma omoara (sa murim imreuna) si cred ca si el e cu probleme psihice.multumesc
Răspuns la discuția Vreau sa imi fac pensie
si pentru a obtine aceste adeverinte trebuie sa ma prezint personal la unitatile in care am lucrat? .multumesc
evelinalina a scris:

am 62 de ani si nu mai lucrez de aproximativ 20 de ani .am lucrat timp de 20 de ani in domeniul forestier(tractorist)la grupa1 dar dar m-am mutat din oras in oras (precum tiganii cu cortul)si nu stiu exact ce am trecut pe cartea de munca sau evebtual cum sa procedez pentru a imi scoate anii de vechime sa pot iesi la pensie.scuzati mi exprimarea greoaie:)

data nasterii 14 aprilie 1951
16 aprilie 1950
am 62 de ani si nu mai lucrez de aproximativ 20 de ani .am lucrat timp de 20 de ani in domeniul forestier(tractorist)la grupa1 dar dar m-am mutat din oras in oras (precum tiganii cu cortul)si nu stiu exact ce am trecut pe cartea de munca sau evebtual cum sa procedez pentru a imi scoate anii de vechime sa pot iesi la pensie.scuzati mi exprimarea greoaie:)
am plecat de la el acum o saptamana si sna continuu zicandu-mi ca se omoara atat el cat si pe copil (asta pt ca era sub influenta alcoolului).acum m-am intors la el la indelungi insistente si promisiuni ,dar nu ma mai regasesc in aceasta relatie chiar daca s-ar schimba(sunt acasa doar pentru copil)
sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 7 ani.problemele in casnicie au inceput acum 4 ana cand sotul a inceput sa bea ,e posesiv ,gelos si ma urmareste la orice pas .i-am zis sa divortam dar el zice ca nu concepe asta si ca se omoara daca divortez si ca nu ma v-a lasa sa imi mai vad copilul niciodata .nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa ma eliberez din relatia asta .va rog dati-mi un sfat.multumesc