avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez dar sotul nu vrea si ameninta ca isi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez dar sotul nu vrea si ameninta ca isi ia viata

sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 7 ani.problemele in casnicie au inceput acum 4 ana cand sotul a inceput sa bea ,e posesiv ,gelos si ma urmareste la orice pas .i-am zis sa divortam dar el zice ca nu concepe asta si ca se omoara daca divortez si ca nu ma v-a lasa sa imi mai vad copilul niciodata .nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa ma eliberez din relatia asta .va rog dati-mi un sfat.multumesc
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 09:47, 9 Ianuarie 2014
Raspunsul il aveti singura: divortul!

Greu de presupus ca instanta ar putea sa incredinteze minorul catre parintele care are un astfel de comportament.

Ar fi bine sa contactati un avocat, cu care sa discutati in detaliu problema dvs. si sa stabiliti impreuna etapele de urmat in functie de "detaliile" ce apar in urma discutiei.
Aveti fie varianta sa ramaneti alaturi de sotul dvs si de tatal copilului si sa incercati sa il ajutati cu problemele pe care le are (atat cu alcoolul, cat si cu gelozia), fie sa divortati (fara a lua in seama presiunile psihice). De altfel observ ca se contrazice : fie se omoara, fie va ia copilul.

am plecat de la el acum o saptamana si sna continuu zicandu-mi ca se omoara atat el cat si pe copil (asta pt ca era sub influenta alcoolului).acum m-am intors la el la indelungi insistente si promisiuni ,dar nu ma mai regasesc in aceasta relatie chiar daca s-ar schimba(sunt acasa doar pentru copil)
Si daca se omoara unde e problema pt dvs ? Daca vrea si insista, n-are decat.
Dvs vedeti-va de ce vreti dvs, ganditi- va cum vreti sa va traiti viata si actionati in consecinta.
Cand ati plecat, nu ati avut si copilul cu dvs ? Nu mai plecati de acasa fara copil si pt binele dvs si al copilului, despartiti-va de...sot.
Nu mai plecati de acasa fara copil ca apoi merge la politie si va reclama pentru abandon de familie .Divortati mai bine, cereti custodia unica a copilului demonstrati ca sunteti un parinte capabil care are un serviciu stabil, o locuinta putand asigura un trai decent minorului.Contactati un avocat va rog nu traiti asa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort...2 minori daneza80 daneza80 Buna ziua, Numele meu este Dana, am 30 ani si sunt casatorita de 11 ani. Sunt mama a unui baietel de 9 ani si a unei fetite de 6 ani. Am hotarat sa divortez ... (vezi toată discuția)
Divort MirelaLupsa MirelaLupsa Buna ziua, Desi suntem casatoriti de doar 1 an(maine aniversarea),nu ne nai intelegem. Motivele sunt mai multe. Locuim cu socrii si mama socrului intr-un ... (vezi toată discuția)
Probleme minor cu parinti in divort karmy karmy Buna ziua. As avea si eu o intrebare: Sunt in divort si sotul meu a cumparat bilete la mare pt el si pt copil. In aceste conditii are dreptul sa-l ia de langa ... (vezi toată discuția)