avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia_eln

Activitate lavinia_eln

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
mie asa mi s-a parut. am trecut de 3 ori prin ncpp si asa mmi s-a parut. e normal sa fie schimbari, insa e mult simplificat fata de "roaba" pe care o avem acum
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
daca intra in vigoare, SIGUR vor fi multe intrebari [asta ca sa fiu incurajatoare] pe noile coduri. parerea mea este ca se vor da toate intrebarile din noile coduri. nu sper asta, insa sunt sigura ca asta se va intampla DACA intra in vigoare..insa..nu va speriati...sunt mult mai usoare decat actualele..bafta!!
Buna seara...Atunci cand v-au acuzat de frauda bancara probabil ca s-au uitat pe istoricul platilor dvs si au vazut ca nu ati platit foarte multe rate..Sunt multi care iau bani din banca in scopul deliberat de a nu plati, si astia intra la inselaciune(215 alin 1,3 cod penal) daca se poate dovedi acel scop cum ca au luat banii cu intentia de a nu-i plati...Eu nu vreau sa va sperii,insa stiu ca acele dosare cu una-2 maxim 3 rate platite pe un credit erau mai departe trimise la cepartamentul de frauda..pentru cercetari... acum depinde de cat de mare era valoarea creditului si cate rate ati platit din el...