Multumesc!
Daca imi permiteti, am o nelamurire...cum pot sa stiu daca au autorizatie de vanatoare daca refuza sa mi-o arate? nu trebuie anuntate public ? pentru ca proprietari de teren in cazul in care au animale care pasuneaza pe acest teren sa le mute intr-o alta zona pana la sfarsitul actiuni sau sa nu-si desfasoare activitatiile agricole in ziua respectiva....
Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog, sa ma lamuriti cu art. 4 din Legea 407/2006.
ca proprietar de teren pot solicita organizorului de vanatoare sa mi arate autorizatia de vanatoare si sa ma anunte cand intetioneaza sa faca vanatoare pe terenul meu,
mentionez ca terenul nu este imprejmuit doar sunt afisate placaje din loc in loc cu "stop! teren privat!" si vanatori circula cu masina peste aceste terenuri motivand ca nu este imgradit si ei trebuie sa vaneze ca au dreptul. si au autorizatie de vanatoare.
Am o nelamurire in privinta formulei de calcul a salariului.
Sunt functionar public, administratie locala, consilier , clasa I, grad profesional principal cu o vechime in munca de 9 ani si 5 luni a-si vrea sa stiu ce salariu de incadrare a-si avea.
multumesc de sfaturi,oricum cred ca o sa se ajunga iar in tribunal pentru ca la DGASPC si la politia din localitatea unde e stabilit domiciliul copilului,se stiu cu el si la divort la ancheta sociala a scris multe lucruri care nu erau adevarate dar sa fie in favoarea lui.Pana la urma din cauza asta s-a ajuns sa isi piarda copilul din cauza relatiilor ....
In urma divortului,copilul(varsta de 3ani) a fost incredintat tatalui definitiv si irevocabil spre crestere si educare si dispunand autoritatea parinteasca sa se faca in comun de ambii parinti iar mama sa platesca o pensie alimentara lunar.La inceput tatal a tinut legatura cu mama copilului pana cand sa recasatorit si a plecat in strainatate si sustinand ca copilul este cu el,dar nu a vrut sa arate copilul pe retelele de comunicare sau sa-l dea la telefon.Cum ar putea mama sa afle unde este copilul si ce se intampla cu el daca tatal nu vrea sa spuna?Iar aceasta ar dorii sa il creasca ea,cum ar trebui sa procedeza sa i se reincredinteze ei copilul?