avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog, sa ma lamuriti cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog, sa ma lamuriti cu art. 4 din ...

Buna ziua,
Ma puteti ajuta va rog, sa ma lamuriti cu art. 4 din Legea 407/2006.
ca proprietar de teren pot solicita organizorului de vanatoare sa mi arate autorizatia de vanatoare si sa ma anunte cand intetioneaza sa faca vanatoare pe terenul meu,
mentionez ca terenul nu este imprejmuit doar sunt afisate placaje din loc in loc cu "stop! teren privat!" si vanatori circula cu masina peste aceste terenuri motivand ca nu este imgradit si ei trebuie sa vaneze ca au dreptul. si au autorizatie de vanatoare.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:19, 20 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc!
Daca imi permiteti, am o nelamurire...cum pot sa stiu daca au autorizatie de vanatoare daca refuza sa mi-o arate? nu trebuie anuntate public ? pentru ca proprietari de teren in cazul in care au animale care pasuneaza pe acest teren sa le mute intr-o alta zona pana la sfarsitul actiuni sau sa nu-si desfasoare activitatiile agricole in ziua respectiva....
Dumneavoastră nu,poliției da.
Anunțați Poliția și vine Poliția să îi întrebe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inviolabilitatea proprietati marcica marcica Folosind telefonul cu abonament, sunand la 112 ,pentru a anunta un posibil furt politisti ajunsi sa constate posibilul furt reprosandrumi mie o posibila ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna grapa ? cristiannegru cristiannegru intr-un document vechi se mentioneaza ca bunicul meu a solicitat o Autorizatie pentru a efectua: \\"Lucrari de garduri la grapa si imprejmuirea ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire zona publicã ContSters295622 ContSters295622 Bună ziua. Am o casă la sat, iar majoritatea vecinilor mei își lasă păsările (găini, rațe, gâște) afară, pe teren public (fiind zone ... (vezi toată discuția)