aveti idee,sau estimativ la ce bani ma ajunge?sa stiu dak am posibilitatisa incep demersurile.....si inca ceva nu stiu dak lucreaza....si nu am nici adresa unde sta el....cum pot da de el?
cu instanta nu folosesc nik nu?doar cu un avocat sau executoriu?
mi-a dat banii,iam dat actele masinii si am facut pe o foaie alba un proces verbal in care am specificat datele de pe buletin a mele ,a lui si ale 2 martori,nevasta si o cunostinta dea lui
buna.ma numesc corina si mam casatorit in 2008.in 2011 am divortat,sotul neprezentandu-se la nici un termen.in urma casatoriei a rezultat un minor..acum avand 3 ani jumatate.instanta a hotarat pensie pt fostul sot 160 ron,iar mie tutela excesiva.atunci fiind fustrata ca fugise cu nana de botez a baiatului nu am mai vrut sa stiu nik de el.intre timp mam recasatorit....greutatile au crescut...vreau sa-mi plateasca pensia intrucat mi-e greu cu banii,copilul la gradinita iar actualul sot il iubeste...da financiar nu prea "are de unde".mentionez ca fostul sot nu mia platit nik si nu mai stiu nik de el de cand nea abandonat,el avea buletinul de tulcea noi fiind in iasi sii ii expira anul asta in iunie...cica sta la cumatra intr-un sat de pe langa iasi...
unde sa ma adresez sa il dau in judecata pt pensie alimentara?imi va da si retro?ma ajunge mult?imi trebuie neaparat un avocat?ca la un consilier nu ma duc ca dau bani si dak nu se prezinta?
si alta intrebare este dak il pot infia fara semnatura lui sa il trec pe numele meu si a acualului sotsi cum sa procedez
am vindut o masina la o persoana si a promis ca intr-o luna facem actele ...au trecut 9 luni si nu vrea sa faca actele pe numele lui....cum trebuie sa procedez?