avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina vanduta, cumparatorul refuza sa facem actele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina vanduta, cumparatorul refuza sa facem actele

am vindut o masina la o persoana si a promis ca intr-o luna facem actele ...au trecut 9 luni si nu vrea sa faca actele pe numele lui....cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: ioanaalexa , utilizator 17:17, 22 Noiembrie 2013
Initial notificati oficial detinatorul auto,referitor la obligatia finalizarii formalitatilor de tranzactionare bun auto
Daca nu raspunde la notificare,contactati mediator
Cum ati vandut-o?
mi-a dat banii,iam dat actele masinii si am facut pe o foaie alba un proces verbal in care am specificat datele de pe buletin a mele ,a lui si ale 2 martori,nevasta si o cunostinta dea lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto ContSters90154 ContSters90154 buna seara.sunt intr o mare incurcatura si simt ca nu o pot rezolva,daca ma pute ti ajuta cu niste sfaturi.am cumparat o masina de la un as zis vanzator , in ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism amimihal amimihal Buna am achizitionat un atutoturism acum 2 ani de la un \\"prieten\\" nu l-am putut inmatricula intrucat acesta nu a gasit cartea de identitate ... (vezi toată discuția)