am achizitionat un atutoturism acum 2 ani de la un "prieten"
nu l-am putut inmatricula intrucat acesta nu a gasit cartea de identitate originala.
anul acesta,a venit la mine cu cartea si am incheiat un contract de mana,pe care a specificat ca si data a vanzarii data de acum 2 ani
cu acel contract s-a dus la primarie si a solicitat transferul impozitului auto pe numele meu.
Am solicitat primariei sa imi comunice actele acre au stat la baza transferului impozitului si mi-au trimis doar contractul
Vanzatorul,in prezent nu doreste sa mergem la un birou de copiat acte pentru a face transcrierea si nici sa imi dea fisa fiscala
Nu stiu cum sa procedez
Astept o indrumare .
Multumesc
Notificati oficial proprietarul de drept sa finalizeze procedura legala de tranzactionare autivehicul
Daca in termenul notificat proprietarul refuza sa isi asume responsabilitatea incheierii formalitatilor legale tranzactionare autovehicul,contactati mediator
Auto-intermediar
Claudiu96G
Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru ... (vezi toată discuția)